A TELETECHNIK biztonságtechnikai megoldásaival biztonságban tudhatják otthonukat és vállalkozásukat. Minden tudásunkat és figyelmünket  biztonságának szenteljük.

Az IP hálózati videorendszerek egy sor előnnyel járnak a hagyományos analóg rendszerekhez képest. A kényelem, a költséghatékonyság és a CCTV rendszer általános hatékonysága mind szerepet játszanak az IP-re történő áttérésben.

Hozzáférhetőség
Mivel a piac arra törekszik, hogy a biztonsági rendszereket kezelő személyzet létszámát csökkenteni lehessen, az IP hálózatok további központosítást tesznek lehetővé. Egyetlen kezelő figyelemmel kísérheti a távoli és vezeték nélküli kamerák képeit, bárhol is legyenek a hálózatban, és a videót távolról tárolni is lehet. Míg sok versenytárs pont-pont vezeték nélküli képességet kínál, a Bosch lehetővé teszi, hogy a hálózaton belül bárhol legyen vezeték nélküli hozzáférés.

Egyszerűsített felszerelés alacsonyabb költségek mellett
Eltérően az analóg rendszerektől, az IP hálózati videóhoz nincs szükség kiterjedt koaxiális kábelezésre, hanem CAT-5-tel vagy olyan vezeték nélküli kommunikációs rendszerrel kapcsolódik össze, amilyen már sok épületben rendelkezésre áll.

Alacsonyabb tárolási költségek
Amikor a CCTV videó belép a hálózati világba, olyan IT technológiák előnyeit teszi elérhetővé, mint a hálózati tárolás és a tárolóterületi hálózatok, amelyek hatalmas mennyiségű adatot képesek tárolni. A rendszer dedikált nagysűrűségű tároló szervereket használ ahelyett, hogy egyetlen merevlemezre hagyatkozna. Az említett szervereken tárolt videót bárkivel meg lehet osztani a hálózaton.

Megbízhatóság
Az IP az internet-technológia előnyeit arra használja, hogy megbízhatóbb biztonsági rendszert hozzon létre. Automatikusan képes átirányítani a videoforgalmat egy biztonsági tartaléktároló rendszerre, ha az energiaellátás megszűnik, vagy a hálózat meghibásodik.

Méretezhetőség
Az IP hálózatok a CCTV hálózatok bővítéséhez nagyobb rugalmasságot kínálnak. Nemcsak a kamerák számának növelése egyszerűbb, hanem a tárterületek bővítése és hálózati megosztása is. Ezen túl az IP hálózatok egyedülállóan képesek több megjelenítő felület egyidejű támogatására. Ahhoz hasonlóan, ahogyan egy e-mail szerver ugyanazt az adatot egyidejűleg sok emberhez el tudja juttatni, a hálózati kapcsoló képes a videó klónozására és ugyanazt az adatot párhuzamosan felhasználni.

Képminőség
A modern IP rendszerek az MPEG-4 tömörítést használják, amely a hálózatot hatékonyabban kihasználja, mint az M-JPEG. Olyan esetekre, amikor tárolóhelyet megtakarítva a gyengébb minőség is megfelel, az IP lehetővé teszi a videokimenet minőségének testre szabását, figyelembe véve a felhasználói igényeket és a tárolókapacitást.
Biztonságtechnika:
Cím:
5000 Szolnok,
Lovas István utca 12.
Elérhetőség:

Email: info
@teletechnik.hu
Telefon: (56) 30928-4633
Copyright (c)1989- 2017 TELETECHNIK