Hálózatok:
Karbantartás, felügyelet, tanácsadás!
Cégünk a TELETECHNIK Bt látja el vállalkozások, intézmények számítástechnikai parkjának felügyeletét, karbantartását átalánydíjas rendszerben.

A szolgáltatásainkat igénybevevő cégek,  minden előnyét élvezhetik az informatikai szakemberek magas fizetésének töredékéért.

A szolgáltatás első lényeges eleme a folyamatos felügyelet, mely biztosítja akár igen rövid időn belül a gyors, díjmentes helyszíni kiszállást és problémamegoldást, biztosítja hálózatok aktív és passzív elemeinek, számítógépek és perifériák (monitorok, nyomtatók) cseréjének lehetőségét javítás esetére, biztosítja díjmentesen a telefonos segítségnyújtás igénybevételét. Komoly hiba esetén szerződéses partnereinkhez sürgősséggel szállunk ki.

A második fontos elem a
karbantartás, mely a partner igényei szerint biztosítja a számítógépek és perifériák díjmentes időszakos szakszerű tisztítását, a számítógépek és a hálózat időszakos szoftveres és hardveres ellenőrzését, vírusellenőrzését. Partnereink nyugalmát nagyban növeli, hogy adataikat biztonsági mentés megoldásokkal védjük, szünetmentes áramforrásaikat folyamatosan karbantartjuk.

A partnereink igényeit folyamatosan figyelemmel kisérjük, és
tanácsokkal segítjük a megfelelő üzemeltetés zökkenőmentességét. Ajánlásokat fogalmazunk meg hálózat bővítés, hardver cserék, szoftver liszensz idők lejártára.
Távközlési, számítástechnikai hálózatok építése, karbantartása, üzemeltetése.

       - Hagyományos telefonhálózatok
       - Struktúrált informatikai hálózatok ( Cat.5, Cat.6, Cat.7 )
       - Optikai hálózatok
       - Koaxiális számítógép-hálózatok
       - Vezeték nélküli hálózatok
Cím:
5000 Szolnok,
Lovas István utca 12.
Elérhetőség:

Email: info
@teletechnik.hu
Telefon: (56) 30928-4633
Copyright (c)1989- 2017 TELETECHNIK